Over Elvic

Het team
Sandra Jansen

Welkom bij Elvic

Ik ben Sandra en al enkele jaren actief als fotografe, met als specialiteit huwelijksfotografie. Daarnaast verzorg ik ook graag familie shoots, event fotografie, enz. In mijn vrije tijd leg ik graag alles vast van mijn reizen en daarnaast heb ik ook een passie voor urbex fotografie.

 

Mijn doel? Wat voor jou belangrijk is op de beste manier in beeld brengen.

Mijn motto: klant is koning. We bekijken vrijblijvend samen hoe ik jou het beste kan helpen.

Vind je niet de info die je zoekt, een aparte opdracht? Stel je vraag totaal vrijblijvend via het contactformulier.

 

Sandra

Elvic werkt ook samen met...

Wim Duysburgh

Wim schakelen we vaak in als 2de fotograaf bij een huwelijk, en samen doen we ook communies ism met scholen en parochies.

wim
Nancy Verbrugghe

Nancy Verbrugghe

Nancy zal je tegenkomen als fotografe bij bedrijfsevents.

Frederik Van Kerkhoven

Frederik springt bij als huwelijksfotograaf bij Elvic.

Frederik Van Kerkhoven
julien

Redmoonrecord Antwerpen

Redmoonrecord Antwerpen is onze vaste videograaf voor huwelijken.

Hij maakt de opname en verzorgt montage met muziek, hij levert een mooie herinnering af.

huwelijksvideo
Video afspelen over huwelijksvideo
MR sdr
MR sdr
2022-05-18
Supergoede service, professionele aanpak. Heel mooie composities en dus foto's van de beste kwaliteit! Een echte aanrader.
Nicky Wijns
Nicky Wijns
2022-05-18
Toen ik een tijdje geleden nieuwe portretfoto's nodig had, koos ik ervoor om met Sandra samen te werken omdat we elkaar al langer kenden. En die keuze heb ik me zeker niet beklaagd 🙂 Duidelijke communicatie en afspraken, een fijne fotosessie, foto's van uitstekende kwaliteit die toch naturel zijn, een faire prijs ... Als je Sandra als fotograaf inhuurt, weet je wat je mag verwachten. Aanrader!
Paul Adriaensen
Paul Adriaensen
2022-05-17
Fijn dat een fotografe erin slaagt om artistieke fotografie en reportage- of reproducte fotografie goed te combineren. Goeie afspraken en de juiste verwachting zetten en dan ... dat tikkeltje extra.
Maarten de Ridder
Maarten de Ridder
2022-05-17
Tussen alle golven van corona door, was daar eindelijk onze trouwdag. We trouwden op de mooie datum 10.10.2020. Uiteraard wouden we deze speciale dag laten vastleggen op beeld. Sandra deed dit voor ons. We voelden ons meteen op ons gemak bij haar. En dat is wel nodig voor zo'n dag. Een echte aanrader! Ook de videograaf deed zijn werk zeer goed! Fantastisch werk! Merci!
Willy Schevernels
Willy Schevernels
2022-05-16
Prima fotografe, die tijdens het maken van de reportage rekening houdt met je persoonlijke inbreng. Komt steeds de gemaakte afspraken na, en levert door haar experise foto's die net iets meer zijn dan de standaardbeelden.
Vanessa Claes
Vanessa Claes
2022-05-15
'Echt supermooie foto's Sandra'. We hebben ons heerlijk geamuseerd tijdens het maken van de foto's We hebben al een deel van de foto's kunnen bewonderen. We vinden ze echt prachtig!! Ook die tijdens het avondfeest vinden we echt heel fijn, geeft een heerlijke sfeer weer! Dankjewel om er zoiets moois van de maken. ~Vanessa en Roel~
Levi Dooms
Levi Dooms
2022-05-15
Een zeer goede fotograaf, legt de juiste momenten vast op de juiste plaatsen. Zeer correct, oog voor detail en komt de afspraken correct na!
Lisa Vanderheiden
Lisa Vanderheiden
2022-05-14
Ik ben gek op foto's maar sta zelf niet graag voor de lens... Bij Sandra voelde ik me echter meteen op mijn gemak. Hierdoor vergat ik bijna dat het een shoot was, met prachtige foto's als resultaat! Topmadam die prachtig werk levert! Een aanrader!